Pazar ünnepi elegancia

Nem csoda, ha a szeretet ünnepe környékén megszaporodnak a családi fotózások, hiszen ekkor még erősebb az érzés, hogy másképp, kicsit ünnepélyesebb formában is megmutassák a vendégeink, hogy milyen szorosan kötődnek egymáshoz. Ennek szívmelengető példája lehet Erzsébet, Zsolt és Milan, akik csöpögős érzelmesség nélkül hoztak meghittséget és fennköltséget a dizájner műtermünkbe. Stylistunknak is azonnal a szívébe lopták magukat, hiszen teljesen összeillő, trendi szettben érkeztek. A kisfiú igazán nagyfiús, csinos mellényes outfitje kiemelte csillogó tekintetét, a vidám nyakkendő pedig vitt egy kis kreatív vidámságot az öltözékébe – ezzel nagyszerűen tükrözve kis modellünk intelligenciáját és játékos énjét is. Erzsébetnek a frizurájáért voltunk teljesen odáig, hiszen néha egy komplett fodrászcsapat dolgozik azon, hogy a főszereplők hajkoronája ennyire üde, laza és természetes hatású legyen, az anyuka mesés loknijai pedig már vendégeink érkezésekor ilyen pompásan mutattak. Persze mi mindig készen állunk, ha modelljeink egy-egy új stílust próbálnának ki, ám ha már úgy érkeztek hozzánk, hogy ilyen divatos és szuper a hajkoronátok, mint Erzsébeté, akkor már azonnal inspiráltok is minket, hogy milyen kiegészítőket, díszleteket és háttereket használjunk. Mivel a mosolygós, szimpatikus Zsolt is hasonlóan fessen érkezett (nézzétek, milyen ötletes az ing gallérmegoldása!), nem volt kérdés, hogy a legelegánsabb karácsonyi enteriőrünkben fotózzuk majd le őket. A vajszínű pamlagon kényelmesen elhelyezkedhettek, imádnivaló kompozíciókat alkotva, de a pihepuha szőnyegünkön is feszengés nélkül nevettek kameránk lencséjébe. Igyekeztünk úgy elhelyezni a kellékeket, hogy néhány intenzív szín dobja fel a főként fekete-fehér összképet, így jópofa lett, ahogyan a manó ruhájának árnyalatai harmonizáltak a csokornyakkendő anyagával és színével, míg a zöld és a szürke árnyalatai kellemesen keretbe foglalták a családi felvételt. Milyen érdekes, hogy a két kép más beállításokkal, ám szinte ugyanott készült, mégis másabb a hangulata: az elsőn a puhább fényeknek köszönhetően hangulatosabb, intimebb a légkör, igazi családi albumba való fotó, a második pedig szikrázóbb és elegánsabb, ez a rokonoknak is zseniális ajándék!

Engem is érdekel a fotózás

kulcsszavak: ajándékutalvány, akciós fotózás, alba wolf photo, alba wolf photography, alba wolf, anyák napja fotózás, babafotózás, babaváró fotózás, boudoir fotózás, business fotózás, business portfólió, család fotózás, családi fotózás, erotikus fotózás, esküvő fotózás, esküvői fotó, esküvői fotós, esküvői fotózás, exkluzív fotózás, fényképész, fényképészet blog, fényképészet, fotó, fotóstúdió bérlet Székesfehérvár, fotóstúdió Székesfehérvár, fotóstúdió, fotótúra, fotózás akció, fotózás blog, fotózás, glamour fotózás, gyermekfotózás, halloween fotózás, házi kedvencek fotózása, háziállatok fotózása, jegyesfotózás, karácsony fotózás, karácsonyi fotózás, kisállat fotózás, kismama fotózás, kismamafotózás, konferencia fotós, konferencia fotózás, kreatív fotózás, kutya fotózás, lánybúcsú fotózás, legénybúcsú fotózás, lovas fotózás, macska fotózás, mikulás fotózás, modell fotózás, modell portfólió, műterem bérlet Székesfehérvár, műterem bérlet, műterem Székesfehérvár, nőnap fotózás, nőnapi fotózás, olcsó fotózás, osztály fotózás, osztályfotózás, osztálykép fotózás, otthoni fotózás, önéletrajz fénykép, önéletrajz fotó, páros fotózás, páros portré fotózás, pocakos fotózás, portréfotózás, profi fotós, profi fotózás, profilkép fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás, rendezvényfotózás, sport fotózás, sportfotózás, stúdió bérlés, stúdióbérlés, stúdióbérlet, stúdiófotózás, szalagavató fotózás, Székesfehérvár, tabló fotózás, tablófotózás, terhes fotózás, trash the dress, újszülött fotózás, valentin fotózás, valentin nap fotózás


 
 
 
 


 
 
 
 


Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Facebook: AlbaWolfPhoto
Twitter: AlbaWolfPhoto
Instagram: peti07
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 


TE is szeretnél lenyűgöző szelfiket
készíteni, sőt még
KEDVEZMÉNYKUPONT
is nyerni?


Rendeld meg INGYEN a „15 póz és trükk a lenyűgöző szelfihez” című e-bookot,
Iratkozz fel hírlevelünkre és NYERJ 3.000 HUF értékű kedvezménykupont.


Megrendelésemmel feliratkozom a hírlevélre és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

"Köszönet az Alba Wolf Photo-nak a családunkról és a szeretett lovunkról, Aramisról készült fantasztikus fotókért. Számomra a legszebb pillanat az volt, mikor a kis családom (párom, kisfiam, a lányok + a kedveseik) profi stúdióban kisminkelve családias hangulatban egy kellemes délutánt tölthetett el."
   Borz Zsuzsa, Sanyi