Lehet fokozni a karácsonyi feelinget?

Elképesztően sokan látogattak el hozzánk 2017 karácsonyi hajrájában, és minden egyes fotózás után úgy éreztük, hogy ezt az élményt már nem lehet túlszárnyalni. Pedig dehogynem! És minden egyes alkalommal. Amikor betoppant hozzánk Henriett, Balázs és Melani, önkéntelenül is csordultig telt a szívünk, és nem győztünk hálálkodni, hogy ilyen fantasztikus munkánk és hobbink (és persze szenvedélyünk :D) lehet, amely minden nap újabb és újabb csodálatos emberekkel hoz minket össze. Melani egy kis tündér, aki olyan élénk tekintettel vette szemügyre a stúdiót, hogy fotósunk, Péter lelkesen kattogtatta a masináját, hogy minél több édes arckifejezést csípjen el. A szülők csupa hercegnős, mégsem túl édeskés outfitet hoztak a csöppségnek, így egyikben a karácsony habos-babos szoknyás angyalkájaként tündökölhetett, míg a piros szettben játékos, cserfes oldaláról is bemutatkozhatott. Az enteriőrben megjelentek a szorgos manók és a szépen becsomagolt ajándékok is (vajon, mint rejthetnek?), hiszen egy ilyen jó kislánynak az elegáns díszlethez is jár egy kis mókázás. Amit különösen imádtunk, hogy Balázs a rusztikus hatású, trendi pulcsijához egy vagány farmert viselt, hiszen ez fejezte ki leginkább az egyéniségét, míg Henriett egy nőies, dögös vörös outfitbe bújt, ami a fekete mintás harisnyával egyszerre csinos és különleges. Ők adják meg a felvételek sava-borsát – és most nemcsak a szemnek is kellemes színű szettekről beszélünk, hanem arról a sugárzó harmóniáról is, amely csak úgy árad belőlük. Figyeljétek csak meg, hogy mennyire ösztönös minden mozdulatuk: Zsunak szinte mondani sem kell, mert érzik, hogy hogyan a legtermészetesebbek, miközben a kamerának is tökéletesen pózolnak. Amit pedig nagyon szerettünk, hogy Balázs laza nyugodtsága mindig párosult egy-egy szeretetteljes gesztussal, egy gondoskodó érintéssel, a szülők testbeszéde is elárulja, hogy mennyire összhangban vannak, és persze hogy mennyire imádják a tündéri kislányukat. A nevetésük őszinte, a mosolyuk önmagáért beszél, úgy éreztük, mintha csak egy délután elugrottunk volna hozzájuk egy kötetlen családi délutánra – ahol mellékesen készítettünk néhány pazar felvételt a családi albumba. Köszönjük az élményt!

Engem is érdekel a fotózás

kulcsszavak: ajándékutalvány, akciós fotózás, alba wolf photo, alba wolf photography, alba wolf, anyák napja fotózás, babafotózás, babaváró fotózás, boudoir fotózás, business fotózás, business portfólió, család fotózás, családi fotózás, erotikus fotózás, esküvő fotózás, esküvői fotó, esküvői fotós, esküvői fotózás, exkluzív fotózás, fényképész, fényképészet blog, fényképészet, fotó, fotóstúdió bérlet Székesfehérvár, fotóstúdió Székesfehérvár, fotóstúdió, fotótúra, fotózás akció, fotózás blog, fotózás, glamour fotózás, gyermekfotózás, halloween fotózás, házi kedvencek fotózása, háziállatok fotózása, jegyesfotózás, karácsony fotózás, karácsonyi fotózás, kisállat fotózás, kismama fotózás, kismamafotózás, konferencia fotós, konferencia fotózás, kreatív fotózás, kutya fotózás, lánybúcsú fotózás, legénybúcsú fotózás, lovas fotózás, macska fotózás, mikulás fotózás, modell fotózás, modell portfólió, műterem bérlet Székesfehérvár, műterem bérlet, műterem Székesfehérvár, nőnap fotózás, nőnapi fotózás, olcsó fotózás, osztály fotózás, osztályfotózás, osztálykép fotózás, otthoni fotózás, önéletrajz fénykép, önéletrajz fotó, páros fotózás, páros portré fotózás, pocakos fotózás, portréfotózás, profi fotós, profi fotózás, profilkép fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás, rendezvényfotózás, sport fotózás, sportfotózás, stúdió bérlés, stúdióbérlés, stúdióbérlet, stúdiófotózás, szalagavató fotózás, Székesfehérvár, tabló fotózás, tablófotózás, terhes fotózás, trash the dress, újszülött fotózás, valentin fotózás, valentin nap fotózás


 
 
 
 


 
 
 
 


Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Facebook: AlbaWolfPhoto
Twitter: AlbaWolfPhoto
Instagram: peti07
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 


TE is szeretnél lenyűgöző szelfiket
készíteni, sőt még
KEDVEZMÉNYKUPONT
is nyerni?


Rendeld meg INGYEN a „15 póz és trükk a lenyűgöző szelfihez” című e-bookot,
Iratkozz fel hírlevelünkre és NYERJ 3.000 HUF értékű kedvezménykupont.


Megrendelésemmel feliratkozom a hírlevélre és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

"Köszönet az Alba Wolf Photo-nak a családunkról és a szeretett lovunkról, Aramisról készült fantasztikus fotókért. Számomra a legszebb pillanat az volt, mikor a kis családom (párom, kisfiam, a lányok + a kedveseik) profi stúdióban kisminkelve családias hangulatban egy kellemes délutánt tölthetett el."
   Borz Zsuzsa, Sanyi