Az év outfitje a mi karácsonyi ajándékunk!

Stylistunk számára biztosan az év egyik legötletesebb outfitjében érkezett Tamás, Éva és a kicsi Lilla, és persze az Alba Wolf stábja is teljesen odáig volt ezért a szellemes és szívmelengető feliratért, amely anya és apa felsőrészén szerepelt. Mindig nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kívül-belül megmutassuk, kik is a vendégeink, ezért egy ilyen ötletes belépő már adja a jó hangulatot, a barátságos légkört, és persze csupa remek ötletet inspirál. Naná, hogy azonnal a szívünkbe zártuk ezt a mosolygós családot, hiszen minden egyes mozdulatukból és tekintetükből sugárzik a szeretet és a boldogság, mintha csak a szeretet ünnepének küldöttei lennének. Elsőként – mivel mégis egy karácsonyi fotózásról van szó – kényelembe helyezték magukat elegáns enteriőrünkben, amelyet egyértelműen a varázslatos, hófödte csúcsok és a kandalló melege ihletett. A fehér ezernyi tündöklő árnyalatában nagyszerűen érvényesült Éva trendi hajkoronája, nagyszerűen ki tudtuk emelni Tamás karkötőjét (nekünk is kell egy ilyen különleges darab!), és a törékeny, tüneményes Lilla hamvas bőrét, no meg a hercegnős kis puha hajpántját, amely kihangsúlyozta a kukucskáló, csillogó szempárt. Ebben a miliőben a fehér póló is jobban érvényesült, és egy ilyen casual szett is ünnepélyessé vált.Zsu minden egyes pózzal a friss és fiatalos derűt és a szülővé válás örömét szerette volna előtérbe helyezni a képeken, ezért csupa ölelős hármas kompozíciót álmodott meg az összetartó családnak, míg szemfüles fényképészünk, Péter minél több izgalmas díszletelemet csempészett rá a felvételekre, hogy még színesebb legyen a sorozat. (Bocsánat, Péter, nagyszerűen a részletek, de a főszereplőinkről nehéz levenni a tekintetünket! :D) És ha már ünnep és egy modern páros, jöhetnek a csinos outfitek és egy pazar fényekben játszó háttér, amely legújabb kollekciónk egyik legnépszerűbb darabja lett. Boldogok vagyunk, hogy egy ennyire szívmelengető sorozattal debütált. A színek játéka, a mozgalmasság még elevenebbé és játékosabbá teszik a fotókat, kiemelve a főszereplő szülők alakját, akik egyszerűen le sem tagadhatják, hogy életük legszebb karácsonya ez csöpp kislányuk érkezésével. Egy ilyen életre szóló ajándékhoz pedig tudásunk és kellékeink legjava jár! Boldog karácsonyt!

Engem is érdekel a fotózás

kulcsszavak: ajándékutalvány, akciós fotózás, alba wolf photo, alba wolf photography, alba wolf, anyák napja fotózás, babafotózás, babaváró fotózás, boudoir fotózás, business fotózás, business portfólió, család fotózás, családi fotózás, erotikus fotózás, esküvő fotózás, esküvői fotó, esküvői fotós, esküvői fotózás, exkluzív fotózás, fényképész, fényképészet blog, fényképészet, fotó, fotóstúdió bérlet Székesfehérvár, fotóstúdió Székesfehérvár, fotóstúdió, fotótúra, fotózás akció, fotózás blog, fotózás, glamour fotózás, gyermekfotózás, halloween fotózás, házi kedvencek fotózása, háziállatok fotózása, jegyesfotózás, karácsony fotózás, karácsonyi fotózás, kisállat fotózás, kismama fotózás, kismamafotózás, konferencia fotós, konferencia fotózás, kreatív fotózás, kutya fotózás, lánybúcsú fotózás, legénybúcsú fotózás, lovas fotózás, macska fotózás, mikulás fotózás, modell fotózás, modell portfólió, műterem bérlet Székesfehérvár, műterem bérlet, műterem Székesfehérvár, nőnap fotózás, nőnapi fotózás, olcsó fotózás, osztály fotózás, osztályfotózás, osztálykép fotózás, otthoni fotózás, önéletrajz fénykép, önéletrajz fotó, páros fotózás, páros portré fotózás, pocakos fotózás, portréfotózás, profi fotós, profi fotózás, profilkép fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás, rendezvényfotózás, sport fotózás, sportfotózás, stúdió bérlés, stúdióbérlés, stúdióbérlet, stúdiófotózás, szalagavató fotózás, Székesfehérvár, tabló fotózás, tablófotózás, terhes fotózás, trash the dress, újszülött fotózás, valentin fotózás, valentin nap fotózás


 
 
 
 


 
 
 
 


Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Facebook: AlbaWolfPhoto
Twitter: AlbaWolfPhoto
Instagram: peti07
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 


TE is szeretnél lenyűgöző szelfiket
készíteni, sőt még
KEDVEZMÉNYKUPONT
is nyerni?


Rendeld meg INGYEN a „15 póz és trükk a lenyűgöző szelfihez” című e-bookot,
Iratkozz fel hírlevelünkre és NYERJ 3.000 HUF értékű kedvezménykupont.


Megrendelésemmel feliratkozom a hírlevélre és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

"Köszönet az Alba Wolf Photo-nak a családunkról és a szeretett lovunkról, Aramisról készült fantasztikus fotókért. Számomra a legszebb pillanat az volt, mikor a kis családom (párom, kisfiam, a lányok + a kedveseik) profi stúdióban kisminkelve családias hangulatban egy kellemes délutánt tölthetett el."
   Borz Zsuzsa, Sanyi