Mosolyt csalnak az arcunkra

Na, ugye, Titeket is felderítettek ezek a családi fotók? Csupa jókedv és vidámság költözik az Alba Wolf dizájner stúdiójába, amikor ilyen bájos és összetartó családot köszönthet kis csapatunk. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a tökéletes sorozat titka a lazaság és a felszabadultság, amikor vendégeink azonnal otthon érzik magukat nálunk, és megcsillan a ragyogó személyiségük, intelligenciájuk, és a sugárzó egyéniségük tükröződik a tekintetekből. Milán, Timi és Zoltán annyira elragadóak így hárman, hogy csak olyan fényképet mutatunk Nektek, amelyen együtt szerepelnek, mert minden részlet passzol, az összkép pedig zseniális. Ó, igen, észreveszitek a két kép közötti különbséget? :D Hát, nem elragadó? Mi teljesen elolvadtunk a huncut nevetéstől. Egy picit a testhelyzetekkel is trükköztünk, hiszen a szülők féloldalasan ülnek, így kész a szemnek is kellemes kompozíció, hátukat azonban egymásnak vetik (ahogyan az életben is egymásra támaszkodnak ;)), és előre, a kameránkba mosolyognak. Anya és apa outfitje mesterien harmonizál, a kék ing és blúz eleganciát sugároz, mégsem feszélyezi a főszereplőinket, míg a fekete nadrág tuti választás egy olyan fotózásra, ahol csak a helyszínen álmodjuk meg, hogy a hangulathoz melyik háttér lesz az ideális. Rajongtunk Timi frizurájának fazonjáért is, mert ő ösztönösen érzi, mi áll jól neki, és mi emeli ki még jobban arcának nőies vonásait. Divatban imádnivaló fiúcska modellünk sem marad le: a csíkos póló tündérien mutat rajta (a könyökfolt egyszerűen ennivaló ezen a kis ruhadarabon), kiemeli elbűvölő szemeit, és jé, tényleg, még a menő játékautóval is harmonizál színben és stílusban. Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni erről az imádnivaló családról, mert megmutatták, hogy a hideg és meleg, látszólag össze nem illő színek is nagyszerűen működnek együtt. Ezt is tudni kell viselni! A barna különleges árnyalata pazar kontrasztot alkotott a kékkel, enyhe színt adott az arcoknak, és nemcsak azzal helyezte előtérbe a cserfes gyerkőcöt, hogy Zsu a kompozícióban előtérbe ültette, hanem a színekkel játszva is ő került reflektorfénybe. Csak néhány mozdulat, és készen voltak a tökéletes fények: a már említettreflektorfény :),így puha és meleg lett a légkör, ami tovább fokozta a barátságos és kellemes összhatást.

Engem is érdekel a fotózás

kulcsszavak: ajándékutalvány, akciós fotózás, alba wolf photo, alba wolf photography, alba wolf, anyák napja fotózás, babafotózás, babaváró fotózás, boudoir fotózás, business fotózás, business portfólió, család fotózás, családi fotózás, erotikus fotózás, esküvő fotózás, esküvői fotó, esküvői fotós, esküvői fotózás, exkluzív fotózás, fényképész, fényképészet blog, fényképészet, fotó, fotóstúdió bérlet Székesfehérvár, fotóstúdió Székesfehérvár, fotóstúdió, fotótúra, fotózás akció, fotózás blog, fotózás, glamour fotózás, gyermekfotózás, halloween fotózás, házi kedvencek fotózása, háziállatok fotózása, jegyesfotózás, karácsony fotózás, karácsonyi fotózás, kisállat fotózás, kismama fotózás, kismamafotózás, konferencia fotós, konferencia fotózás, kreatív fotózás, kutya fotózás, lánybúcsú fotózás, legénybúcsú fotózás, lovas fotózás, macska fotózás, mikulás fotózás, modell fotózás, modell portfólió, műterem bérlet Székesfehérvár, műterem bérlet, műterem Székesfehérvár, nőnap fotózás, nőnapi fotózás, olcsó fotózás, osztály fotózás, osztályfotózás, osztálykép fotózás, otthoni fotózás, önéletrajz fénykép, önéletrajz fotó, páros fotózás, páros portré fotózás, pocakos fotózás, portréfotózás, profi fotós, profi fotózás, profilkép fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás, rendezvényfotózás, sport fotózás, sportfotózás, stúdió bérlés, stúdióbérlés, stúdióbérlet, stúdiófotózás, szalagavató fotózás, Székesfehérvár, tabló fotózás, tablófotózás, terhes fotózás, trash the dress, újszülött fotózás, valentin fotózás, valentin nap fotózás


 
 
 
 


 
 
 
 


Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Facebook: AlbaWolfPhoto
Twitter: AlbaWolfPhoto
Instagram: peti07
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 


TE is szeretnél lenyűgöző szelfiket
készíteni, sőt még
KEDVEZMÉNYKUPONT
is nyerni?


Rendeld meg INGYEN a „15 póz és trükk a lenyűgöző szelfihez” című e-bookot,
Iratkozz fel hírlevelünkre és NYERJ 3.000 HUF értékű kedvezménykupont.


Megrendelésemmel feliratkozom a hírlevélre és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

"Köszönet az Alba Wolf Photo-nak a családunkról és a szeretett lovunkról, Aramisról készült fantasztikus fotókért. Számomra a legszebb pillanat az volt, mikor a kis családom (párom, kisfiam, a lányok + a kedveseik) profi stúdióban kisminkelve családias hangulatban egy kellemes délutánt tölthetett el."
   Borz Zsuzsa, Sanyi