Kik vagyunk


Manapság már mindenki fényképez. Mobillal, kompakt fényképezőkkel, akár tükörreflexes gépekkel. A fotózás lehetősége tehát mindenki számára nyitva áll.
Éppen ezért tartjuk kiemelkedő fontosságúnak, hogy megóvjuk és öregbítsük a PROFESSZIONÁLIS fotózás hírnevét.

És hogy mitől profi? Mi mitől vagyunk professzionálisak? Íme:

  • hiszünk abban, hogy nem a díszes gépektől és objektívek számától lesz egy kép kiemelkedően jó, hanem a technikai tudásunktól. Ismerjük a felszerelésünk minden csínját-bínját és ezt ki is használjuk;
  • tematikus portfólióval rendelkezünk;
  • számunkra a fotózás nem munka, hanem szenvedély és életmód;
  • munkáinkat csakis legálisan végezzük, minden alkalmazottunkat bejelentjük és minden megrendelésünket számlázzuk;
  • hiszünk a kedvezményorientált tematikus akciókban, ezért gyakran hirdetünk meg ilyen lehetőségeket;
  • mindig tűzünk ki olyan rövid-, közép- és hosszútávú, megvalósítható célokat, amelyeket minden esetben el is érünk;

Farkas Péter

fotográfus

Már nagyon régóta vonzott a fények- és árnyékok játéka, hogy mennyire más-más dimenzióba helyez egy látványt a megvilágítás módja, a fényképezés szöge, ezért 2012-ben elvégeztem egy digitális fotóiskola tanfolyamot, hogy ne csak véletlenszerűen, hanem immár tudatosan készülhessenek a felvételek. A tanfolyam elvégzése döntően befolyásolta látásmódomat és azóta is meghatározza hozzáállásomat a fényképezéshez. Immár emésztő szenvedéllyé vált.
Mióta hivatásszerűen foglalkozom fényképezéssel, lehetőségem nyílt fotózni Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában, Németországban, Görögországban, Horvátországban és Hollandiában. Munkám elismertségét számomra két dolog jelenti: a megrendelő reakciója, amikor meglátja az elkészült műveket, illetve az új megrendelések száma. Szívből remélem, hogy az elkészült felvételek nemcsak számomra, hanem a megtekintője számára is legalább akkora élményt jelent, mint számomra.


Fisli Zsuzsanna

asszisztens

Gyermekkorom óta szenvedélyes növény- és állatvédő vagyok, rendszeres jelleggel járom a természetet különféle szépségek és érdekességek után kutatva. A fényképezés már több mint 10 éve szerves része az életemnek, de mára már kiegészült az emberek különféleségének csodálatával is. Professzionális módon nem fényképezek, szigorúan csak hobby szinten. Az én erősségem elsősorban az szervezésben, lebonyolításban és az utómunkálatokban rejlik. Szervezem a fotózások időpontjait és helyszíneit, a modellek kéréseit; segítek a pózok megtervezésében, felvételek utólagos retusálásában. Ha bármilyen jellegű kérdés merül fel, bátran keress meg :)


Ujvári Szilvia

stylist

2000-ben végeztem a várpalotai Faller Jenő Szakképző Iskola Ruhaipari szakán. Ezt követően elvégeztem a ruhaipari modellező technikusi szakot, mellyel párhuzamosan részt vettem egy kirakatrendezői tanfolyamon. Tanulmányaimat 2008 -ban fejeztem be a Budapesti Műszaki Főiskola Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki kar, Könnyűipari mérnöki ruhaipari szakán.
A ruházat és öltözködés végig kísért életem nagy részén. Ezért is nagy öröm számom, hogy stylistként dolgozhatom, hiszen itt lehetőségem nyílik a divattal, a stílussal, és az öltözködéssel hivatásszerűen foglalkozni. Azért szeretem ezt a szakmát, mert minden ember más karakter, más egyéniség és persze más alkat. Nagy kihívást jelent kiválasztani számukra, mely ruhák, kiegészítők és stílusok állnak nekik jól, illetve passzolnak személyességükhöz.


Pölöskei Andrea

sminkes / fodrász

2007-ben végeztem az Aranykéz Szakközép- és Szakképző Iskolában fodrászként, ahonnan rögtön a székesfehérvári Vörösmarty Színházba kerültem. Színházi fodrászként rengeteg izgalmas, extrém kihívással szembesültem, hiszen sokféle típusú frizurát kellett készítenem: barokk fejdíszt, afrofonást, kontyokat, hajhosszabbítást, díszes hajkölteményeket férfiaknak, nőknek. Gyakran a szintén széles skálán mozgó sminkeket is én készítettem a színészeknek (például hullának maszkíroztam egy művészt). Emellett magánemberként is sokszor fordultak hozzám frizurát készíttetni munkatársak,barátok.
Több fodrászversenyen részt vettem már, ahol nemcsak a modellek frizuráját, hanem sminkjét és ruháját is én készítettem. Nagy öröm számomra, hogy a szakmai is elismeri a munkám, hiszen az eddigi versenyeimen mindig dobogós helyen végeztem.
Az, hogy szeretem a munkám, ránézésre is látszik rajtam, hiszen szeretettel viselek extrém, színes frizurákat, kiegészítőket. 
 
 
 


 
 
 
 


Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Horvát István u. 14.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Facebook: AlbaWolfPhoto
Twitter: AlbaWolfPhoto
Instagram: peti07
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 


TE is szeretnél lenyűgöző szelfiket
készíteni, sőt még
KEDVEZMÉNYKUPONT
is nyerni?


Rendeld meg INGYEN a „15 póz és trükk a lenyűgöző szelfihez” című e-bookot,
Iratkozz fel hírlevelünkre és NYERJ 3.000 HUF értékű kedvezménykupont.


Megrendelésemmel feliratkozom a hírlevélre és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

"Köszönet az Alba Wolf Photo-nak a családunkról és a szeretett lovunkról, Aramisról készült fantasztikus fotókért. Számomra a legszebb pillanat az volt, mikor a kis családom (párom, kisfiam, a lányok + a kedveseik) profi stúdióban kisminkelve családias hangulatban egy kellemes délutánt tölthetett el."
   Borz Zsuzsa, Sanyi