Stúdió SZÉKESFEHÉRVÁR

Címünk: 8000 Székesfehérvár, Horvát István u. 14.

Stúdiónkról bővebben:

 • fotóstúdió teljes alapterülete: 160 m2
 • fotóstúdió bérlés (stúdió bérlés) alatt használható műterem: 60 m2
 • smink- és frizuraszoba, öltöző (a műterem bérlés, stúdió bérlés idejére): 20 m2
 • gyermekbarát, kreatív fogadótér (ahol kedvedre saját magad is fotózhatsz a fotóstúdió bérlés, stúdió bérlés alatt): 45 m2
 • különálló férfi mosdó 
 • különálló női mosdó + pelenkázó

Parkolás: Könnyedén parkolhatsz a Károly János utcában, csupán pár méterre stúdiónktól.


Fotóstúdió:


Hátterek:


Stúdió BUDAPEST (nem bérelhető fotóstúdió!)


Hisszük, hogy a fotóstúdió felszereltsége és komfortérzete alapjaiban határozza meg a felvételek minőségét, ezért minden igényt kielégítő, professzionális belvárosi helyszínen dolgozunk Budapesten.

Egy olyan helyen, ahol Te és a Te kívánságaid állnak a középpontban. Világos, harmóniát sugárzó vadonatúj és trendi berendezés, extra kényelmes süppedős kanapék és fotelek, kis traccsparti sarok; profi csapat, különleges ötletek, barátságos légkör és kitűnő hangulat várja kedves vendégeinket és négylábú kedvenceiket. Legyen szó izgő-mozgó kutyákról és macskákról, különleges sportokról, járművekről, szemet gyönyörködtető műtárgyakról: tudásunk legjavát adjuk, hogy mindenről a legelőnyösebb és legmegkapóbb felvételeket készítsük el a megrendelőink kéréseinek maximális figyelembevételével.

Rusztikus vagy modern, színes vagy letisztult, elegáns vagy bohókás háttér? PhotoShoppal megspékelt futurisztikus képek, karácsonyi lapok, naptárfotók? Babaváró meghitt sorozat, netán „ereszd el a hajam” bulis fotózás a haverokkal? Vagy egy csodás album a nagyi 80. szülinapjára? Ezt nálunk mind-mind megtalálod! Hozd az ötleteidet, legyél Te a rendező! Nem ismerünk lehetetlent. Bármilyen fantáziavilágban örömmel fotózunk, de szívesen dolgozunk a szabadban is!

Folyamatosan képezzük magunkat, itthon és külföldön is számos tanfolyamon veszünk részt, rendszeresen ott vagyunk a nagy fotós fórumokon, sőt, az Adobe és a PostPanic fejlesztőivel is tartjuk a kapcsolatot.

Igyekszünk megfelelni a legmodernebb technikai kihívásoknak is, így műtermünk elengedhetetlen felszerelése a Hensel és Mikrosat stúdiótechnika, a Canon fényképezőgép és a hozzá tartozó objektívek, valamint a Macintosh operációs rendszerek.

Előzetes egyeztetés alapján az ország bármely pontján tudunk ideális helyszínt biztosítani, hiszen új szolgáltatásunknak köszönhetően már nemcsak műteremben, hanem akár a saját otthonodban is elkészíthetjük képeidet professzionális hordozható stúdió-felszerelésünk segítségével! A távolság ne gátoljon, egy jó fotó kedvéért a világ bármely pontjára elmegyünk!


Fotóstúdió:


Kreatív hátterek:


Kik vagyunk


Manapság már mindenki fényképez. Mobillal, kompakt fényképezőkkel, akár tükörreflexes gépekkel. A fotózás lehetősége tehát mindenki számára nyitva áll.
Éppen ezért tartjuk kiemelkedő fontosságúnak, hogy megóvjuk és öregbítsük a PROFESSZIONÁLIS fotózás hírnevét.

És hogy mitől profi? Mi mitől vagyunk professzionálisak? Íme:

 • hiszünk abban, hogy nem a díszes gépektől és objektívek számától lesz egy kép kiemelkedően jó, hanem a technikai tudásunktól. Ismerjük a felszerelésünk minden csínját-bínját és ezt ki is használjuk;
 • tematikus portfólióval rendelkezünk;
 • számunkra a fotózás nem munka, hanem szenvedély és életmód;
 • munkáinkat csakis legálisan végezzük, minden alkalmazottunkat bejelentjük és minden megrendelésünket számlázzuk;
 • hiszünk a kedvezményorientált tematikus akciókban, ezért gyakran hirdetünk meg ilyen lehetőségeket;
 • mindig tűzünk ki olyan rövid-, közép- és hosszútávú, megvalósítható célokat, amelyeket minden esetben el is érünk;

Farkas Péter

fotográfus

Már nagyon régóta vonzott a fények- és árnyékok játéka, hogy mennyire más-más dimenzióba helyez egy látványt a megvilágítás módja, a fényképezés szöge, ezért 2012-ben elvégeztem egy digitális fotóiskola tanfolyamot, hogy ne csak véletlenszerűen, hanem immár tudatosan készülhessenek a felvételek. A tanfolyam elvégzése döntően befolyásolta látásmódomat és azóta is meghatározza hozzáállásomat a fényképezéshez. Immár emésztő szenvedéllyé vált.
Mióta hivatásszerűen foglalkozom fényképezéssel, lehetőségem nyílt fotózni Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában, Németországban, Görögországban, Horvátországban és Hollandiában. Munkám elismertségét számomra két dolog jelenti: a megrendelő reakciója, amikor meglátja az elkészült műveket, illetve az új megrendelések száma. Szívből remélem, hogy az elkészült felvételek nemcsak számomra, hanem a megtekintője számára is legalább akkora élményt jelent, mint számomra.


Fisli Zsuzsanna

asszisztens

Gyermekkorom óta szenvedélyes növény- és állatvédő vagyok, rendszeres jelleggel járom a természetet különféle szépségek és érdekességek után kutatva. A fényképezés már több mint 10 éve szerves része az életemnek, de mára már kiegészült az emberek különféleségének csodálatával is. Professzionális módon nem fényképezek, szigorúan csak hobby szinten. Az én erősségem elsősorban az szervezésben, lebonyolításban és az utómunkálatokban rejlik. Szervezem a fotózások időpontjait és helyszíneit, a modellek kéréseit; segítek a pózok megtervezésében, felvételek utólagos retusálásában. Ha bármilyen jellegű kérdés merül fel, bátran keress meg :)


Ujvári Szilvia

stylist

2000-ben végeztem a várpalotai Faller Jenő Szakképző Iskola Ruhaipari szakán. Ezt követően elvégeztem a ruhaipari modellező technikusi szakot, mellyel párhuzamosan részt vettem egy kirakatrendezői tanfolyamon. Tanulmányaimat 2008 -ban fejeztem be a Budapesti Műszaki Főiskola Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki kar, Könnyűipari mérnöki ruhaipari szakán.
A ruházat és öltözködés végig kísért életem nagy részén. Ezért is nagy öröm számom, hogy stylistként dolgozhatom, hiszen itt lehetőségem nyílik a divattal, a stílussal, és az öltözködéssel hivatásszerűen foglalkozni. Azért szeretem ezt a szakmát, mert minden ember más karakter, más egyéniség és persze más alkat. Nagy kihívást jelent kiválasztani számukra, mely ruhák, kiegészítők és stílusok állnak nekik jól, illetve passzolnak személyességükhöz.


Pölöskei Andrea

sminkes / fodrász

2007-ben végeztem az Aranykéz Szakközép- és Szakképző Iskolában fodrászként, ahonnan rögtön a székesfehérvári Vörösmarty Színházba kerültem. Színházi fodrászként rengeteg izgalmas, extrém kihívással szembesültem, hiszen sokféle típusú frizurát kellett készítenem: barokk fejdíszt, afrofonást, kontyokat, hajhosszabbítást, díszes hajkölteményeket férfiaknak, nőknek. Gyakran a szintén széles skálán mozgó sminkeket is én készítettem a színészeknek (például hullának maszkíroztam egy művészt). Emellett magánemberként is sokszor fordultak hozzám frizurát készíttetni munkatársak,barátok.
Több fodrászversenyen részt vettem már, ahol nemcsak a modellek frizuráját, hanem sminkjét és ruháját is én készítettem. Nagy öröm számomra, hogy a szakmai is elismeri a munkám, hiszen az eddigi versenyeimen mindig dobogós helyen végeztem.
Az, hogy szeretem a munkám, ránézésre is látszik rajtam, hiszen szeretettel viselek extrém, színes frizurákat, kiegészítőket.


Werk - amikor Minket fotóznak


Mindig kell egy barát…

Sokéves tapasztalatból tudjuk, hogy stábunk remekül tud együttműködni: a munka során annyira megkedveltük egymást és olyan jól összecsiszolódtunk, hogy nemcsak jó kollégaként, hanem barátként is számíthatunk egymásra.

Bár mindenkinek megvan a szakterülete, és a stylist álmodja meg a kreációkat, a sminkmester a meseszép szemeket és ajkakat, a fodrász az egyedi frizurákat; minden fotózás előtt kupaktanácsot tartunk modelljeinkkel és a fényképésszel, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a közös munkából. Miután vendégünk elmondta az elképzelését, beindul az ötletgyár: egymás szavába vágva soroljuk, hogy mi állna jól a vendégünknek, milyen díszlettel dobjuk fel a hátteret, melyik kellékeket varázsoljuk elő Mary Poppins feneketlen táskájából, és még milyen beállításokat próbáljunk ki, hogy némi csavar is legyen a fotósorozat sztorijában. Egy-egy munkafolyamatnál persze csekkoljuk a másikat, és meglessük, hogy éppen hol tart vagy min ügyködik.

Egy nagyon pozitív, energikus csapat vagyunk: akik figyelnek a babára, amíg anyát fotózzuk; játszanak a kicsikkel, amíg a szülők ruházatát igazgatjuk; nasival lepik meg és megdögönyözik a négylábú kedvenceket, mert imádják az állatokat; óvják és védik a környezetet, megbecsülik a régi tárgyakat; és mindennél fontosabbnak tartják az emberi kapcsolatokat, a harmonikus és szeretetteljes légkört.

Mindig meglepjük egymást valami aprósággal, rengeteget nevetünk, bolondozunk, és ha – jó értelemben – elharapózik a helyzet, azaz tetőfokára hág a hangulat, mi is beugrunk statisztálni egy nekünk tetsző színpadképbe. A profizmus garantált, miért kellene feszengenünk a munka alatt? A vendégek is boldogabbak, ha érzik, bátran elengedhetik magukat, kérdezhetnek, javasolhatnak és velünk ötletelhetnek – így sokkal személyesebb, természetesebb fotók készülhetnek. Gyere el, és meglátod!Mi is KÉPezzük magunkat - Innováció és fejlődés


Manapság, amikor mindenki okostelefonokkal fényképez, gondosan megkomponált szelfiket tölt fel az Instagramra vagy a Facebookra, és kisvideókat készít a családi rendezvényről vagy a haveri összejövetelről, sokan úgy látják, hogy a fotós szakmára már nincs is szükség.

Épp ellenkezőleg! Nemhogy veszélyt nem jelent a sok lelkes amatőr, hanem ötleteikkel, újabb és újabb igényeikkel világszerte olyan fejlesztésekre inspirálják a programozókat és a készülékgyártó cégeket, amelyekkel a profik eleget tehetnek a legextrémebb kívánságoknak és kreatív, egyedi alkotásaikkal művészi szintre emelhetik a fényképezést és a filmezést.

Természetesen mi is igyekszünk meglovagolni a legújabb trendeket, ám közben nem feledkezünk meg az értékteremtő munkáról sem, amelyet a profi stábunk több évtizedes gyakorlata, szakmai tapasztalata és folyamatos képzése alapozott meg. Haladunk a korral: egy-kétévente a legmodernebb készülékekre cseréljük a már meglévő, jó szolgálatot tett gépeinket, új lencséket vásárolunk, és felszerelkezünk a legfrissebb szoftverekkel, mobil alkalmazásokkal, számítógépes programokkal, amelyekkel szerkeszthetünk, alkothatunk, újíthatunk, valamint személyre szabott megoldásokat és egyedülálló minőséget adhatunk át a kedves ügyfeleinknek és a megrendelőinknek.

Magunkat is képezzük: a hazai szakmai fórumok és a nemzetközi fotós események rendszeres résztvevőiként új ismereteket szerzünk, építgetjük kapcsolati hálónkat és tapasztalatot cserélünk más országok neves szakembereivel. Nyitottak vagyunk a különleges és innovatív megoldásokra, ezért a PostPanic lelkes, kreatív csapatától, az Adobe fejlesztőitől, programozóitól, mérnökeitől, és más, inspiráló kezdeményezés alapítóitól, ötletgyárosaitól lesünk el tippeket és hasznos fogásokat.

Ismerjük a legmodernebb kütyüket, a legnagyobb tervezői szabadságot nyújtó applikációkat, de tudjuk, hogy a technológia vívmányai önmagában nem elegendőek ahhoz, hogy a legjobbak között legyünk. Egyéni szemléletmódunkat ötvözzük a vizuális trendekkel és ihletet merítünk más művészek alkotásaiból, hogy esztétikai élményekkel gazdagabban, nyitottabban, lelkesebben vethessük bele magunkat a munkába. Amely a hobbink, az élethivatásunk és a szerelmünk is!  

Miért a Canont választottuk?

A Canon mindig is világszínvonalú eszközöket tervezett és készített, amelyek közül manapság a saját gyártású lencséké a főszerep. Működésük hasonló az emberi szemhez: a szenzor veszi át a retina, a processzor pedig az agy szerepét. A cég nemcsak a minőség töretlen népszerűségét ünnepelhette, hanem a márka életének jelentős mérföldkövét is: elkészült a százmilliomodik EF cserélhető lencse is a vállalat gyártósorán. Nemcsak azért szeretjük ezeket a kiegészítőket, mert a kialakításuknál látszik a sokéves tapasztalat és a szakértelem magas foka, hanem azért is, mert megsokszorozzák a fotós lehetőségeit, új perspektívákat nyitnak meg előtte – képletesen és szó szerint is. Így mi is részesei lehetünk annak a technológiai forradalomnak, amelyet a Canon képvisel, és napról napra magasabb színvonalon nyújthatjuk a szolgáltatásainkat.

Eddigi leghatékonyabb képzéseink, amiken részt vettünk:

Valódi színek ihlette munkafolyamatok - Rufus Deuchler
A színek nemcsak az életünk meghatározó elemei, de a dizájnban is fontos szerephez jutnak. Rufus Deuchler megismertette velünk azokat a kreatív eszközöket, amelyek az okostelefonok és a megosztott CC könyvtárak tartalmát és tudását egyesítik olyan asztali alkalmazásokkal, mint például az InDesign, az Illustrator és a PhotoShop.

Képlékeny színekkel alkotok - Maria Grønlund
Maria művészetében organikus formákat, például virágokat vegyít füsttel és a víz felszínén lebegő tintával. „Ezek a digitális rajzok elsősorban esztétikai élményt nyújtanak. A színek és az Illustrator CC technikáinak egyedülálló műhelytanulmányai, tehát a kész munkákat ezerféleképpen értelmezhetjük: nincsen jó vagy rossz megoldás. Kicsit olyan, mint amikor a felhőket bámulva nyulakat vagy bárányokat fedezünk fel a változatos formákban – csak éppen itt szándékosan hozunk létre ilyen pozitív, könnyed érzést közvetítő alkotásokat” – mondta.
Hogy hogyan készülnek ezek a képek? Maria először megformál egy körvonalat az Illustrator CC-ben (ez bármilyen természetben megtalálható alakzat lehet, de akár egy gyors irkafirka is), majd szabadon alakítgatja és árnyalja a színeit az Illustrator eszközeivel.   Az eredmény pedig: egyedi 3D-s művészi alkotások!

Első osztályú portfólió? Igen!

Az online portfólió a kreatív szakemberek karrierjének egyik alapköve. Manapság már nem elég „csak” ötletesnek lenned, azt is meg kell tanulnod, hogyan tudod magadat menedzselni, sőt, akkor vagy igazán jó, ha szerte a világban szerzel szakmabeli ismeretségeket, kapcsolatokat és barátokat. 
Hogy ellessünk néhány trükköt a nagyoktól, egy olyan angol nyelvű kurzuson vettünk részt, ahol megtanultuk, hogyan használjuk a Behance felületét, miként találjunk a segítségével ifjú tehetségeket, hogyan mutassuk be a saját munkánkat és milyen módszerekkel leljünk rá a jövőbeni szakmai partnereinkre, akikkel kölcsönösen inspiráljuk egymást.
A Creative Cloud felhasználóiként azonnali visszajelzést is kapunk itt társainktól és a szakma krémjétől az új projektjeinket illetően.
Michael Chaize, Creative Cloud guru bevezetett minket a Behance világába:

 • már tudjuk, mi az a Behance (nem csak egy közösségi oldal), mire jó és hogyan használják a profik,
 • hogyan készítsünk elsőrangú portfóliót (tippek bennfennteseknek, hogy mitől döglik a légy),
 • videó, audió és nagyfelbontású képek a honlapon – a legjobb minőség megfelelően tálalva,
 • hogyan készítsenek a Creative Cloud-osok csúcskategóriás bemutatkozó oldalt a ProSite segítségével, és
 • hogyan hozzuk ki a legtöbbet a Benhance-ből mobil applikációink és a számítógépes alkalmazás használatával.

Eszement illusztrációk – Mesterkurzus David Cousens-szel

Tisztában vagyunk kivételes helyzetünkkel (jogos az irigykedés), amiért David Cousens mestertől tanulhattunk forradalmian új illusztrációs technikákat.
Mindig mohón faltuk David digitális művészetről szóló könyveit, és csodálattal adóztunk munkáinak, ha felfedeztük őket egy-egy reklámban, egy brand neve mellett, vagy concept art kampányokban. A stilizált formákat felvonultató illusztrációiban a Kelet és a Nyugat találkozik, képei dinamikusak, látványosak, drámaiak és néha egészen szürreálisak. „The Mighty Pencil” (A nagyszerű ceruza) non-profit szervezet tagjaként profi illusztrátorokkal dolgozik együtt, hogy közös projektjeiket szerte a világon népszerűsítse. Fantasztikus ember, nem igaz?
Úgyhogy kapva kaptunk az alkalmon, és csatlakoztunk Davidhez, hogy a kreatív ötletek áramlását új mederbe terelve innovatív megoldásokkal lephessük meg mi is ügyfeleinket!

Alkoss úgy, ahogy eddig még soha! – Mesterkurzus á la Michael Chaize és Rufus Deuchler

Ma már nem meglepő, ha egy kreatív szakember először a telefonján ötletel, és csak utána nyergel át az asztali számítógépre. Mi is ebben a cipőben járunk, ezért jelentkeztünk Michael Chaize és Rufus Deuchler képzésére, ahol tabletes és okostelefonos kulisszatitkokba avattak be minket a kreatív guruk. Már tudjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban összekapcsolni a Photosopot és az Illustratort ezekkel az eszközökkel, hogy a fejünkben megszületett kép pontos mását varázsolhassuk a képernyőre.
Az Adobe Creative Cloud appekkel ráadásul már profi illusztrációk és kompozíciók is leskiccelhetők, amelyeket aztán a CreativeSync segítségével egy gombnyomással a Photoshop vagy az Illustrator programba küldhetünk, hogy ott végezzük el az utolsó simításokat a munkánkon.
Immár mi is készen állunk, hogy bármikor és bárhol lejegyezzük a spontán ötleteket, vagy megrendelőink kérésére akár útközben is vázolni tudjuk elképzeléseinket, kreatív megoldásainkat!

Scott Belsky elárulja, hogy miben legyél tehetségtelen!
(Rendhagyó karrierépítő tréning bevállalósoknak)

Soha nem lehetünk mindenben a legjobbak – ezt el kell fogadnunk! A kiváló szakember azonban tudja, hogy a karrierje során vagy akár az egyes megbízásai alatt melyek azok a területek, amelyekre kiemelten érdemes odafigyelni, hangsúlyozni és a saját erősségeinkkel felturbózni. Nem árt, ha mások vagyunk, és valami újat mutatunk! Ez a kompetitív előny a sikerünk kulcsa.
A 99U előadásán a Behance társalapítója, Scott Belsky mesélt nekünk arról, hogy az olyan nagy cégek, mint például az Apple és a Southwest Airlines hogyan használják ezt a stratégiát a hosszú távon elérhető és elért eredményeik megalapozásához.  A kompetitív előny megtalálása azonban csak az első lépés: az is lehet, hogy amint felfedezzük egyedi jellemzőinket a rohamléptekkel változó, globalizálódó világban, máris újabb oldalunkat kell hangsúlyoznunk a siker érdekében.
Tudatában kell lenni annak, hogy kik vagyunk, mit akarunk, és mire vagyunk képesek, az önismeret és a tudatosság Belsky szerint az egyetlen mindenkiben rejlő előny, amely a versenytársai fölé emelhet valakit.

Mesterkurzus a PostPanicnél, a VASÁRNAPOKat megalkotó kreatív csapatnál

A PostPanic egy amszterdami székhelyű holland hibridfilm-készítő vállalat. A Mischa Rozema és Jules Tervoort által 1997-ben alapított cég ma már több márkanév büszke tulajdonosa: a PostPanic (reklámfilm), a PostPanic Pictures („egész estés” film) és a Panic Program (feltörekvő tehetségek támogatása) szülőatyja. Sőt, a PostPanic évente kétszer otthont ad a PanicRoom elnevezésű rendezvénynek is.
Hibridfilm-gyártóként a PostPanic az integrált, vegyes média termékekre specializálódott, amelyekhez a szervezet elkötelezett producerekből, mozgástervezőkből, szerkesztőkből és VFX-művészekből álló profi stábja adja a nevét és a szaktudásának legjavát a felvétel és az utómunkálatok során. A PostPanic nemcsak az ügynökségekkel, de közvetlenül a brandekkel is együttműködik azért, hogy maradandó vizuális élményt nyújtó, látványos és mesterien megalkotott projektek születhessenek. A PostPanic Pictures büszkén mutatja be a VASÁRNAPOK című játékfilmet a PostPanic társalapítója, Mischa Rozema rendezésében. A rövidfilm többek között a nemzetközi önkéntes Kickstarter közösség tagjai által felajánlott 50 ezer dolláros támogatás segítségével jöhetett létre.  Jó szórakozást!

Élőben a NAB-ról: Megújul az Adobe Pro videóeszköztára

Jason Levine, a nemzetközi promóciós üzletág vezetője mutatja be a legfrissebb, teljesítményt fokozó és az együttműködést még szélesebb körben lehetővé tévő technológiai újításokat, valamint azokat az innovatív munkafolyamatokat, amelyek magasabb szintre emelik a szervezeti koordinációt. Ő már tudja: a felhő alapú kreatív munka, a Creative Cloud folyamatos frissítései által mindig naprakészek lehetünk. Jason is részt vesz a NAB (az amerikai műsorszolgáltatók országos szövetsége), valamint a filmes szakemberek Las Vegasban rendezett legnagyobb konferenciáján, ahol tájékoztat minket a legfrissebb fejleményekről. Csetelj te is élőben Jasonnel az előadás alatt, és legyél az elsők között, akik megismerkedhetnek ezekkel a fantasztikus új eszközökkel!

„Lesd el a nagyoktól!” Mesterkurzus: Forgass tükörreflexes géppel és készíts belőle filmet!

Csatlakozz Michaël Chaize Creative Cloud-szakértőhöz, aki megmutatja, hogyan vedd fel és szerkeszd meg életed első filmjét a Premiere Pro segítségével! Nemcsak a videóvágás alapjait tanulhatod meg, de olyan trükköket is elleshetsz tőle, amelyektől igazi mozihatású lesz a filmed. Manapság egyre többen készítenek tükörreflexes fényképezőgépekkel (például Canon 7D-vel) mozgóképet, ezért a képzés igyekszik kielégíteni a különböző igényeket amatőr és profi szinten is. Szó lesz a színhatásokról, az audió optimalizálásáról, a lassított felvételről, valamint a profi címadásról és feliratozásról is.

Közkívánatra! Thor visszatér! – Mesterkurzus Chad Lewis-szal

Már ismeritek a történetet: Chad volt az a fiatal, ambiciózus diák, aki az Adobe és a Marvel felkérésére a képregény egy különleges kiadásával lepte meg a rajongókat. Egy végtelenül közvetlen ember; azután, hogy megalkotta a Bosszúállók hősét, Thort, összeült velünk egy kreatív workshopra, hogy bemutassa munkamódszerét és a skiccelési technikáját. Na persze, nem elégedtünk meg ennyivel – hol maradnak a színek? Ezért nemrég immár másodszor találkoztunk, hogy beavasson minket a színezés és árnyékolás rejtelmeibe, és megmutassa, hogyan nyerték el végső formájukat az általa megálmodott karakterek, szerethető hőseink.

Ilyen a tökéletes kompozíció – Nem győztünk jegyzetelni Mario Sánchez Nevado mesterkuzusán

2015 novemberében és decemberében a világ legnevesebb compositing artist-jai (talán kompozit művésznek vagy a kompozíciókért felelős alkotóknak nevezhetjük őket, bár ez sem adja vissza azt a széles tevékenységi kört, amelyet munkájuk lefed) gyűlnek össze, hogy átadják tudásuk legjavát az érdeklődő fiatal tehetségeknek. Megtiszteltetés, hogy mi is a lelkes szakemberek csapatát erősíthettük ezeken a nemzetközi találkozókon, és magától Mario Sánchez Nevadó-tól, a híres spanyol független illusztrátortól tanulhattunk. A végső dizájnért és a tökéletes összképért felelő guru imád olyan projektekben dolgozni, ahol nagyszerű emberek nagyszerű történeteit mesélik el, így nem véletlenül került be az Adobe Photoshop 25. születésnapjára készült, Emmy-díjra jelölt Dream On című videó alkotógárdájába.

Amit a fotózásról tudni kell

Kedves Érdeklődő,
köszönjük megkeresésedet!

Ha még csak most keresed, hogy kit válassz fényképészednek, vagy már tudod, hogy velünk szeretnél remek képeket készíttetni, akkor nem árt tudnod, hogy hogyan is zajlik nálunk a teljes folyamat.

A kapcsolatot felveheted velünk weboldalunkon keresztül automatikus üzenetküldéssel (pld.: rákattintasz az egyéni porté fotózásnál az „Érdeklődöm” gombra és kitöltöd kapcsolati adatlapunkat), e-mailen, telefonon, skype-on, viber-en, instagram-on, twitter-en, ahogy csak szeretnéd (elérhetőségeink az oldal alján).

Akárhogy is vetted fel velünk a kapcsolatot, fotózás előtt minden alkalommal történik egy telefonos vagy személyes egyeztetés – fotózás típus függvényében -, hogy minden részletet pontosan átbeszéljünk: milyen jellegű képeket, milyen darabszámban, milyen hátterekkel szeretnél, stb; illetve az sem mellékes, hogy egy kicsit összeismerkedjünk.

Ha már ismerjük a pontos elvárásaidat, leegyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot a fotózásra.
Azt azonban el kell mondanunk – sajnos sokszor futottunk már bele ilyesmibe -, hogy arra nincsen lehetőség, hogy ad hoc jelleggel, azonnal elkészítsük vagy átadjuk a képeidet a fotózást követően. Nálunk a fotózásnak több olyan előkészületi- és utófázisa is van, amiket a minőségi munka érdekében nem tudunk kihagyni, így ha azonnali és hamar fotózást és képeket szeretnél, akkor másik fotós csapatot kell keresned – bármilyen szívfacsaró is ez számunk -, mert mi a munkánkért jótállunk, kiállunk bárki előtt, de összecsapott munkát sosem vállalunk, és nyers (utómunkálatok nélküli) képeket semmilyen esetben nem adunk át.

Tehát megvan az időpontunk. Erről minden esetben küldünk ki részedre e-mailen egy „fotózás időpont visszaigazolás” tárgyú e-mailt. Az időpont akkor tekinthető visszaigazoltnak, miután e-mailünkre jóváhagyólag küldtél választ! Válasz hiányában a megbeszélt időpontot 48 órán belül töröljük.

Ha az időpont visszaigazolás sikeresen megtörtént, a fotózás előtti napokban még küldünk egy emlékeztető sms-t. Arra kérünk, hogy lehetőség szerint mindig pontosan érkezz, mert napirendhez vagyunk igazodva, előtted és utánad is nagy valószínűséggel zajlik fotózás, így fontos, hogy az adott időkeretben tudjuk elkészíteni a képeidet. Ha késel, és utánad is van fotózás, akkor a késés idejével a fotózás ideje automatikusan annyival csökken.

Miután megérkeztél, még egyszer, személyesen átbeszéljük a részleteket, leegyeztetjük a háttereket, esetleges ruhacseréidet, elkészítjük a sminkedet és a frizurádat – ha kérted -, majd elkezdjük a fotózást.

A fotózás során fényképész kollegánk mellett bent van kolleganőnk is, aki segít beállni a pózokba, kitalálja a Hozzád illő legmegfelelőbb beállásokat.

Fotózást követően az elkészült képeket átválogatjuk, töröljük a szakmailag alkalmatlan képeket, majd online képtárunkba a fotózást követő 24 órán belül (esküvői fotózás esetén 1 héten belül) feltöltjük a nyers (még utómunkálat nélküli) képeket, melyek közül Te válogatod ki a számodra megfelelőeket. Miután a képeket kiválogattad és a megrendelést elküldted részünkre, mi a kiválasztott képeket kb 20 munkanapon belül elkészítjük és átadjuk Neked.

Természetesen van lehetőség papírkép, fotókönyv, vászonkép, stb rendelésére is, ezeket kérés esetén átbeszéljük.

Időpont módosítás és lemondás – az alábbiakat kérjük ne vedd elrettentésnek, de fontos, hogy tiszteljük és megbecsüljük egymás idejét, munkáját!

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, ezt jelzed és helyette ÚJ IDŐPONTOT kérsz:

 • ha azt több, mint  a fotózás időpontja előtt 24 órával előbb jelzed Nekünk, az időpontodat rögtön át tudjuk tenni egy másik időpontra, minden felár megfizetése nélkül;
 • ha kevesebb, mint a fotózás időpontja előtt 24 órával előbb jelzed, akkor a foglalt fotózás árának az 50%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, új időpontot NEM KÉRSZ és a foglalást LEMONDOD:

 • ha több, mint a fotózás időpontja előtt 72 órán belül jelzed, akkor a foglalt fotózás árának az 50%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;
 • ha kevesebb, mint a fotózás időpontja 72 órán belül jelzed, akkor a foglalt fotózás árának a 100%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;

AMENNYIBEN A FOTÓZÁSON ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL NEM JELENSZ MEG, KÖTELES VAGY A FOGLALT SZOLGÁLTATÁSOK (FOTÓZÁS, SMINK, FRIZURA) ÁRÁNAK 200%-ÁT MEGFIZETNI!

A mielőbbi közös együttműködés reményében bízva, üdvözlettel,

Farkas Péter
Alba Wolf Photo


 
 
 
 


 
 
 
 


Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Horvát István u. 14.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Facebook: AlbaWolfPhoto
Twitter: AlbaWolfPhoto
Instagram: peti07
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 


TE is szeretnél lenyűgöző szelfiket
készíteni, sőt még
KEDVEZMÉNYKUPONT
is nyerni?


Rendeld meg INGYEN a „15 póz és trükk a lenyűgöző szelfihez” című e-bookot,
Iratkozz fel hírlevelünkre és NYERJ 3.000 HUF értékű kedvezménykupont.


Megrendelésemmel feliratkozom a hírlevélre és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

"Köszönet az Alba Wolf Photo-nak a családunkról és a szeretett lovunkról, Aramisról készült fantasztikus fotókért. Számomra a legszebb pillanat az volt, mikor a kis családom (párom, kisfiam, a lányok + a kedveseik) profi stúdióban kisminkelve családias hangulatban egy kellemes délutánt tölthetett el."
   Borz Zsuzsa, Sanyi